Rak, tumor – liječenje, iskustva iz Beča

Zadnja dva mjeseca od mog preseljenja sam imao desetak (i više od 10) osoba sa tumorom ili rakom na rukji.

Svi su reagirali na rukji i postoji mogućnost da su njihove bolesti od džinsko-šejtanskih napada.

Šejh ibn Džibrin navodi da većinu teško izlječivih bolesti uzrokuju džini koji su počinjeni sihirbazu. Šejh kaže da oni ulaze u tijelo i obustavljaju efikasno funkcionisanje organa, iscrpljuju tijelo, povećavaju bolest, nakon čega ljekarni ne pronalaze lijeka. Šejh nadodaje da u ovom slučaju je prječe da se uči rukja…

Jedan od slučajeva kojim sam se susreo ovdje u Beču je da je žena imala 6 pobačaja, godinama simptome i reakcije, pa je godinama njeno zdravlje slabilo i dobila je tumor na maternici/jajnicima.

Drugi slučaj je žena koja ima bukvalno tumore po mnogim dijelovima svoga tijela, čas iskoči na vratu, na ruci, pa na nogama, i tako preko noći nestaju i dolaze, doktori se čude i ne mogu da vjeruju šta se zbiva sa njom. Mjesto na kojem izraste tumor ona mažr naučenim maslinovim ulje i uči ono šta zna taj dio tijela i Allah da da se povuče ali opet nakon nekog vremena se vraća…

Treći slučaj je žena koja je imala ozbiljna godišnja krvarenja mimo mjesečnog ciklusa (istihaza) i na kraju je sve to završilo sa rakom maternice.

(Primjera ima još ali dovoljna su ova tri)

Svi su reagirali, posebno na ajete sihra, a Allaha molim da ih pomogne sve!

Shvatimo ozbiljno sihr, džine, urok i zavist i nemojte se igrati i biti isključivi prema ovim bolestima i misliti da vas to ne može pogoditi, a pogodilo je Allahovog Poslanika sallallahu alejhi ve sellem.

Allaha molim da pomogne i nas i vas!

Autor: Muhamed M. Jušić

Vezani tekst: Kontakt brojevi ispravnih učača rukje

KLJUČNE RIJEČI:

✿ Hadis dana ✿

Ebu-Se’id i Ebu-Hurejre, r.a., prenose da je Allahov Poslanik, s.a.v.s., rekao: “Muslimana (vjernika) ne pogodi nikakva nedaća ili bolest, niti tuga ili žalost, niti bilo kakva nezgoda, čak ni obični ubod trna, a da mu zbog toga Allah, dž.š., ne oprosti dio njegovih grijeha.”

– Hadis je Muttefekun alejhi

Sličan sadržaj